82 Young Artists

Mai 25, 2023 - Iunie 04, 2023

Muzeul de Artă din Cluj-Napoca, instituție publică de interes județean, care funcţionează sub autoritatea Consiliului Judeţean Cluj, vă invită să vizitați, în perioada 25 mai – 4 iunie 2023, expoziția „82 Young Artists”, care reunește lucrările tinerilor, cu vârste cuprinse între 4 și 18 ani, de la atelierul Tatianei Alban, precum și ale unor cursanți absolvenți. 

În ultimul an de studiu la Universitatea de Arta din Cluj, Tatiana a deschis porțile atelierului său de artă pentru copii și adulți cu un puternic interes pentru artă.  Astfel, cu multă pasiune și empatie a creat o comunitate artistică numită „YOUNG ARTISTS”

„Rolul meu de mentor este cu siguranță o vocație îndeplinită. Dăruind și împărtășind din experiența mea, susținând la nivel individual și încurajând pentru o exprimare artistică autentică a fiecărui individ, este, cred, cea mai valoroasă contribuție pe care o pot aduce misiunii mele. 

Arta mea este completată și transformată într-un mod natural și complex, printr-o expresie artistică personală, dar și prin această comunicare și legătură cu arta exprimată a celorlalți din jurul meu. Până acum și poate mai departe, experiența celor 15 ani de mentorat mi-a adus cele mai frumoase, motivante și inspiraționale experiențe. Mă modelează, mă transformă ca persoană și ca artist”. (Tatiana Alban)