Radu Serban. Continuum. Concurs

Decembrie 02, 2020 - Ianuarie 15, 2021

Muzeul de Artă Cluj-Napoca, împreună cu artistul Radu Șerban, autorul expoziției Continuum, care este deschisă pâna în data de 17 ianuarie pe simezele muzeului, invită elevii și studenții interesați de fenomenul artistic contemporan să participe la un concurs online, miza acestuia fiind albumul Radu Șerban | ReAmintiri, editat sub siglele editurilor Limes și Caiete Silvane. 
Versiunea online a albumului se poate urmări la adresa:
https://issuu.com/raduserban/docs/radu_serban_reamintiri

Lucrarea este o prezentare exhaustivă a creației artistului, organizată cronologic, cu peste 300 de imagini și cu texte ale autorului și ale mai multor critici de artă.

Cei care doresc să participe la acest concurs, sunt invitați să conceapă un text (de minim o pagină Word) în care să-și prezinte părerea personală, impresiile legate de expoziția deschisă la muzeu, cu accent pe elementele inedite care reies din ansamblul expozițional (conceptul general de panotare a expoziției, cicluri de lucrări, tehnici și medii utilizate de autor). 

Textele se vor expedia până la data de 15 ianuarie 2021, prin e-mail, la adresa:

continuum.arte@gmail.com

Vă rugăm să includeți în email un număr de telefon pentru a putea fi contactați dacă vă veți afla printre cei trei căștigători!

Surse pentru documentare: