Kancsura. Întâlnire cu publicul

12 iulie 2023, începând cu ora 13.30
Iulie 12, 2023 - Iulie 12, 2023

Kancsura 
Mărturisiri, întrebări și răspunsuri
12 iulie 2023, începând cu ora 13.30

Întâlnire cu publicul în cadrul expoziției personale, deschise până în data de 16 iulie 2023 la Muzeul de Artă Cluj-Napoca (etaj, Sălile Festive).

Muzeul de Artă Cluj-Napoca (MACN), instituție publică de interes județean, care funcţionează sub autoritatea Consiliului Judeţean Cluj, în colaborare cu Asociația Culturală Continuum, organizează, miercuri, 12 iulie 2023, începând cu ora 13.30, o întâlnire a pictorului Kancsura István cu publicul, în ambianța expoziției „Vreau să te păstrez!”.

În cadrul acestei întâlniri, se vor prezenta și cele mai recente două publicații ale artistului: „Kancsura. Prolog singuratic” și „Kancsura. Vreau să te păstrez!” (catalogul expoziției), ambele lucrări editate sub sigla Editurii „Caiete Silvane” din Zalău și imprimate la tipografia „Mega” din Cluj-Napoca.

Cele două proiecte editoriale, împreună cu expoziția de la Muzeul de Artă Cluj-Napoca, au fost concepute de Asociația Culturală Continuum, fiind susținute financiar de Primăria și Consiliul Local Cluj, Centrul de Cultură și Artă al Județului Sălaj și de către Ștefan Gadola și Erwin Breckner.
Partener: Galeria „Quadro” din Cluj-Napoca.

Evenimentul va fi moderat de Florin Gherasim, muzeograf la Muzeul de Artă Cluj-Napoca

Coordonator proiect expozițional și catalog: Radu Șerban (Continuum, UAD Cluj-Napoca)
Text critic: Sebestyén György Székely (Quadro)
Automatizări: Daniel Moga (UT Cluj-Napoca)
Video: Andrei Budescu (UAD Cluj-Napoca)
Design și producție obiecte: Dănuț Mureșan (DanyArt Cluj-Napoca)

 

www.kancsura.ro
www.asociatiaculturalacontinuum.ro