Muzeul de Artă Cluj-Napoca va găzdui miercuri, 19 aprilie 2017, de la ora 18.00, o prezentare publică a catalogului și a documentației realizate în 2016 în cadrul proiectului Dialog in agora. Arheologie contemporană, precum și o prezentare a direcțiilor de cercetare artistică pentru anul 2017.

Dialog in agora. Arheologie contemporană este un proiect de tip interactiv și performativ care promovează arta contemporană și interdisciplinaritatea formelor de expresie artistică. Proiectul, extins pe durata anilor 2016-2017, presupune un schimb de experiență  și informație culturală între spațiul german și cel român, și dorește să consolideze un exemplu de bună practică a dialogului cultural și a competenței profesionale interculturale.

Evenimentul va avea loc în prezența artiștilor români și a invitaților lor.

 

 

Dialog în agora. Arheologie contemporană

miercuri, 19 aprilie 2017, ora 18:00

sala Tonitza

Imagini surprinse în timpul prezentării publice a catalogului și a documentației realizate în anul 2016, în cadrul proiectului „Dialog în agora. Arheologie contemporană”, prezentare întregită și de enunțarea direcțiilor de cercetare artistică propuse pentru anul 2017. Evenimentul a avut loc la sediul Muzeului de Artă Cluj-Napoca (Palatul Bánffy, P-ța Unirii nr. 30), în data de 19 aprilie 2017, cu începere de la ora 18:00, în prezența artiștilor români și a invitaților lor.

 

„Dialog în agora. Arheologie contemporană” este un proiect de tip interactiv și performativ, care promovează arta contemporană și interdisciplinaritatea formelor de expresie plastică. Proiectul, extins pe durata anilor 2016-2017, presupune un schimb de experiență și informație culturală între spațiul german și cel românesc, propunându-și să identifice și să consolideze în timp un exemplu de bună practică a dialogului cultural și a competenței profesionale interculturale.